• Sayın Velilerimiz,
    Çalışma Programımızda belirtildiği gibi 16 Aralık Cumartesi günü haftasonu çalışmaları ve 18-22 Aralık tarihlerinde akşam çalışmalarımız yapılacaktır. 23 Aralık Cumartesi günü çalışmamız yoktur. Bilgilerinizi rica ederiz.
    Çalışma tarihleri için lütfen TIKLAYINIZ.
    Okul Yönetimi

• Resim Yarışmaları Hakkında Bilgilendirme

• TÜM VELİLERİMİZİN DİKKATİNE !
    Okul sonrası çalışmalarımız 17:20’de sona ermekte olup, servislerimiz 17:30’da hareket etmektedirler. Okul Görevlilerimiz güvenlik nedeni ile 17:30’da okulun kapılarını kapatmaktadırlar. Yaklaşan kış şartları göz önünde bulundurularak çocuklarını kendileri alan velilerimizin en geç 17:30’da okulda olmalarını önemle rica ediyoruz.
    Okul Yönetimi

• ServisCell Hizmeti

• İlkokul Zaman Çizelgesi / Ortaokul Zaman Çizelgesi

• Haftasonu Çalışmalarımız Hakkında Bilgilendirme

• Okullarımız Sebillerinden Alınan Su Analiz Raporları

• Yemekhanemiz Sebillerinden Alınan Su Analiz Raporları

• Üniforma satışlarımız Pazartesi – Çarşamba günleri 09:30-17:00, Cumartesi günleri de (Kursların olduğu günler) 10:30-13:00 arası yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız.

• 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı İş Günü Takvimimiz

• IB Yöneticisinden Okulumuza Gelen Tebrik Kartı